Black Ops'un PC Sürümü Bu Haftasonu Ücretsiz

Escalation harita paketi $14.99'dan bugün PC için satışa çıktı.
02.06.2011 23:04 Samet Konuksal


     İkinci harita paketi Escalation'un bugün yaptığı çıkışıyla beraber Call of Duty: Black Ops'da çeşitli etkinlikler de düzenleniyor. Bu haftasonu boyunca Black Ops'da iki kat daha fazla XP kazanırken, oyunu oynamaya fırsat bulamayanlar için indirim ve ücretsiz haftasonu etkinlikleri de yapılıyor.
 
     Yapılan açıklamaya göre Call of Duty: Black Ops, bu haftasonu boyunca Steam üzerinden %33 indirimle birlikte $40'dan satılacak. Ayrıca Black Ops'ın multiplayer kısmı, 5 Haziran'a kadar ücretsiz olarak Steam'den oynanabilecek.
 
     Eğer hâla oyunu oynamamış veya satın almamışsanız indirim ve ücretsiz haftasonu etkinliği için Steam anasayfasına buradan gidebilirsiniz. Haftasonu etkinliğinin sadece PC platformu için geçerli olacağını hatırlatalım.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler