Blizzard, Diablo III'ü Konsollara da Getiriyor

Diablo III, StarCraft II gibi Blizzard'ın en çok bekleten yapımlarından biri
18.02.2011 01:26 Levent Polater

 
    Uzun zamandır söylentileri bulunan Diablo III konsol sürümüne artık çok yakınız. Blizzard, Diablo III'ü konsollara uyarlamak için personel aradığını resmen onayladı.
 
    Video oyun endüstrisinde en az 4 yıl çalışmış ve bu nesil konsollarda oyun yapımı konusunda deneyime sahip yapımcılar aradığını belirten Blizzard, Diablo III'ü konsollara taşıma konusunda ilk adımı atmak istiypr.

    Blizzard zaten bir süredir Diablo III'ü konsollara uyarlamanın iyi bir fikir olduğunu söylüyordu. Böylelikle Blizzard, Diablo III ile konsol dünyası ile tekrar buluşacak. Yeni detaylar almak için sabırsızlanıyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 18 Dk önce Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 1 Saat önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 1 Saat önce Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler