Bloodstained: Ritual of the Night E3 2017 Fragmanı, Oynanış Videosu

09.06.2017 18:04 Gazali Çetinkaya

 
   505 Games, E3 2017 öncesi Bloodstained: Ritual of the Night için yeni bir tanıtım videosu ve oynanış görüntüleri paylaştı. 
 
   Kickstarter ile desteklenen yeni aksiyon macera oyunu Bloodstained: Ritual of the Night Koji Igarashi önderliğinde geliştiriliyor. Koji Igarashi daha öncesinde Konami'nin Castlevania oyunlarında yapımcılık ve senaryo yazarlığı yapmıştı. Bloodstained: Ritual of the Night için de Castlevania'nın ruhani devamı deniyor. 
 
   Bloodstained: Ritual of the Night 2018 yılının ilk yarısında PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC ve PS Vita için çıkış yapacak.
 
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bloodstained: Ritual of the Night Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Koji Igarashi Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 1 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 2 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 3 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 4 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler