Bloodstained: Ritual of the Night, Kickstarter'ın En Çok Desteklenen Oyunu Oldu

12.06.2015 11:50 Ömür Gencer


       Castlevania yapımsı Koji Igarashi, Bloodstained: Ritual of Night için Kickstarter'a başvurduğunda oyun dünyasından yoğun bir destek gelmişti. Giderek büyüyen bu destek  Bloodstained'i Kicstarter'ın en çok desteklenen oyunu haline getirdi.
 
        Bu büyük ilgi gören oyun şu an için toplamda4,640,255 dolar toplamış durumda. Kampanyanın bitmesine 18 saat olduğunu ve bu rakamın daha da ileri taşınacağını belirtelim. Yapımcı ekip kampanyanın 5,000,000 dolar toplaması halinde oyuna rastgele oluşan bir zindanda canavar avladığımız bir oyun modu ekleyeceğini belirtiyor. 
 
       Bloodstained: Ritual of Night'ın Kickstarter sayfasına buradan ulaşarak oyunu destekleyen binlerce insan arasında katılabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bloodstained: Ritual of the Night Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Koji Igarashi Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 5 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 6 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 7 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 8 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler