Call of Duty: Modern Warfare 3 Yılın En Kötü PS4 ve PS5 İncelemesine Sahip

13.11.2023 14:27 Mehmet Tandoğan

 
 
Activision tarafından yayınlanan serinin yeni oyunu Call of Duty: Modern Warfare 3 için işler yolunda görünmüyor. Oyun eleştirmenler tarafından son zamanların en kötü puanlarına sahip olarak karşımıza çıkıyor. PS4 ve PS5 sürümlerinin değerlendirildiği bu süreçte oyun büyük oranda eleştiriliyor.
 
Hikaye kısmı oyuncuları tatmin etmiyor
 
 
 
Call of Duty: Modern Warfare 3 birçok noktada eleştiriliyor. Oyunun senaryosunun oldukça kötü olduğu ve çok oyunculu kısımların ana hikayeye aktarıldığı bu süreçte büyük oranda kötü yorumlara maruz kalıyor. Oyunun Metacritic puanı şu anda 50 civarında yer alıyor ve bu puanla oyun Crime Boss: Rockay City ve The Lord of the Rings: Gollum gibi yapımlara yetişiyor.
 
Geldiğimiz noktada Call of Duty'nin kalitesi yıllar içinde kesinlikle değişiklik gösterdiğini aktarabiliyor ve bu seneki oyun ne yazık ki istenileni veremiyor. Ortalamanın altındaki campaign modunun yanı sıra çoğu eleştirmen bu oyunun tam fiyattan satılmasını da saçma buluyor.
 
Nitekim oyun daha önce bir ek paket olarak tasarlanmıştı ve daha sonra tam sürüm oyuna çevrildi. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare II Platformlar: PC Geliştirici: Güncellenecek Dağıtıcısı: Activision Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 1 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 1 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 2 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 2 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler