Call of Duty Modern Warfare 3'ün Hikayesi 3-4 Saatte Bitiyor!

05.11.2023 13:18 Mehmet Tandoğan

 
 
Yakın zamanda çıkışını gerçekleştirecek olan serinin yeni oyunu Call of Duty Modern Warfare 3 için yeni bir detay ortaya çıktı. Bu kapsamda oyunun tek oyunculu modundaki hikayesinin 3 ila 4 saatte tamamlandığı aktarıldı. Bu söylemler oyunu erken erişimde oynayan oyunculardan geldi.
 
Erken erişim ile şu anda oyun oynanabiliyor
 
 
 
Modern Warfare 3, oyunun dijital sürümünü ön sipariş veren oyuncular için Perşembe günü yayınlandı. Böylece ön sipariş veren oyuncular tam sürümden bir hafta önce tek oyunculu hikaye kısmına erişebildi. Ancak şimdi bu sürümün ardından oyuncular bu modun yaklaşık 3 ila 4 saat sürdüğünü bildirdi.
 
Tanınmış Call of Duty yayıncısı Marley13 ana hikaye modunu neredeyse tam dört saat içinde tamamladığını aktardı. Karşılaştırma yapacak olursak oyunların tamamlamasının ne kadar sürdüğünü derleyen HowLongToBeat web sitesine göre geçen yılki Modern Warfare 2'deki hikaye yaklaşık sekiz saatte bitiriliyordu.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare II Platformlar: PC Geliştirici: Güncellenecek Dağıtıcısı: Activision Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler