Call of Duty: Modern Warfare 3 için Kasım Güncellemesi Yayınlandı

18.11.2023 17:07 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Sledgehammer Games, nişancı aksiyon oyunu Call of Duty: Modern Warfare 3 için 17 Kasım Güncellemesini yayınladı. Bu yeni yama, oyunun Çok Oyunculu ve Zombies modlarına ince ayarlar, düzeltmeler ve değişiklikler getiriyor. 
 
Güncelleme ile birçok sorun ortadan kaldırılıyor 
 
 
 
17 Kasım güncellemesi, parçaların gereksinimleri karşılamadan kullanabileceği bir açığı ortadan kaldırıyor. Ayrıca oyuncuların özel maçlara yönelik olmayan oyun modlarını seçebilmesi sorununu da çözüyor. Diğer taraftan oyuncu hareketlerinde / animasyonlarında bazı ayarlamalar ve değişiklikler söz konusu. 
 
Bu güncelleme doğal olarak Killstreaks'e ve birkaç haritaya bir dizi ince ayar getiriyor. Ayrıca oyuncuların oyundaki ilerlemesinin sorunsuz bir şekilde ilerlemesini sağlayacak düzeltmeler de içeriyor. 
 
Zombi modunda daha önce oyuncular silahlarını kopyalayabiliyor ve aynı şeyi skor serilerine de etki ettirebiliyordu. Bu son güncelleme bu iki açığı ortadan kaldırıyor. Güncelleme aynı zamanda haritadan çıkış sırasındaki zamanlama sorununu da gideriyor. Daha önce oyuncular Sub Pen'den ayrılırken kazara haritanın kenarında helikopterden düşebiliyordu.
 
Son olarak bu yamanın belirli konumlarda ortaya çıkan zombilerin sayısını azalttığını da belirtmekte fayda var. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare II Platformlar: PC Geliştirici: Güncellenecek Dağıtıcısı: Activision Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 8 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 8 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 9 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 9 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler