Call of Duty: Modern Warfare 3'ün Ücretsiz Deneme Sürümü için Son Gün

17.12.2023 15:30 Mehmet Tandoğan

 
 
Activision tarafından oyunculara sunulan Call of Duty: Modern Warfare 3 için yeni bir sürüm yayınlandı. Bu sürüm bildiğiniz üzere ücretsiz deneme içeriği ile beraber karşımıza çıkıyor ve tüm platformlarda yayınlanmış durumda. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan bu deneme sürümü yarın yani 18 Aralık tarihine kadar geçerli.
 
Ücretsiz deneme sürümü yarın son gün 
 
 
 
Tüm platformlarda yayınlanmış olan bu ücretsiz deneme sürümü ile beraber, elbette oyunun bir kısmını tamamen ücretsiz bir şekilde oynayabiliyor ve oyunu nasıl bir yapıya sahip olduğuna deneyimleyebiliyorsunuz. Ancak oyunun tek oyunculu hikaye kısmı bu deneme sürümü içerisinde yer almıyor.
 
Daha fazla ayrıntıya girecek olursak ücretsiz deneme sürümü içerisinde Highrise, Rust ve Shipment gibi klasik haritalar yer alıyor. 1. sezon içerisinde bulunan bu haritalarla beraber aynı zamanda oyunu istediğiniz gibi deneyimleyebiliyorsunuz. Bunun dışında hem savaş modunu hem de iş birliği modunu sunan Modern Warfare Zombies moduna erişebiliyorsunuz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare II Platformlar: PC Geliştirici: Güncellenecek Dağıtıcısı: Activision Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 2 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 3 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 5 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 5 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler