Call of Duty: Warzone 2.0, Beş Günde 25 Milyon Oyuncuya Ulaştı

22.11.2022 11:03 Mehmet Tandoğan

 
 
Activison tarafından yayınlanan ve Call of Duty: Warzone'un devamı niteliğinde olan ücretsiz çok oyunculu nişancı oyunu Call of Duty: Warzone 2.0, beş günde 25 milyon oyuncu sayısını aştı. Bu sayıyı karşılaştırmak gerekirse Call of Duty: Warzone'un 30 milyon oyuncuya ulaşması 10 gün sürmüştü.
 
Call of Duty: Warzone 2.0 oynanmaya devam ediliyor
 
 
 
16 Kasım'da PlayStation 4, PlayStation 5, PC, Xbox One ve Xbox Series X/S için yayınlanan ücretsiz çok oyunculu nişancı oyunu Call of Duty: Warzone 2.0, yakın zamanda piyasaya sürülen Call of Duty: Modern Warfare II'nin ardından oyuncuların karşısına çıkıyor.
 
Call of Duty: Modern Warfare II, 28 Ekim'de oyuncuların karşısına çıktı ve başarılı bir çıkış gerçekleştirdi. İlk 10 günde dünya çapında 1 milyar doları aşan kazanç sağladı. Bu sayede seri içerisinde bir rekor kırdı. Bir önceki rekor 2012'de yayınlanan ve 15 günde 1 milyar dolar kazandıran Call of Duty: Black Ops II tarafından kırılmıştı. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Warzone Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Activision Dağıtıcısı: Activision Tür: battle royale Çıkış Tarihi: 10 Mart 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler