Call of Duty Warzone Konsol Oyuncuları PC Hilecilerinden Kaçmak için Cross-Play Özelliğini Kapatıyor

20.04.2020 08:52 Gazali Çetinkaya

 
Call of Duty: Warzone tüm platformlarda cross-play (platformlar arası oynama) desteği sunuyor fakat bu özellik bazı oyuncular için dezavantaja dönmüş durumda.
 
Eurogamer'ın raporuna göre, konsol oyuncuları bazı PC oyuncularının aimbot ve wallhack gibi kullandığı hilelerden çok şikayetçi ve cross-play özelliğini devre dışı bırakan konsol oyuncu sayısı çok yüksek. Cross-play olduğu için hileciler oyun içinden rapor da edilemiyor.
 
Activision ve Infinity Ward güvenlik ekipleri olası ihlalleri tespit etmek için durumu 7/24 izlediklerini, hilecileri oyun içinde bildirme sistemini geliştirmeye devam ettiklerini ve araştırmalar tamamlandıktan sonra hilecilerin banlanmasının mümkün olduğunca çabuk sağlandığını söylüyor. Şu ana kadar 70 binden fazla hileci banlandı fakat yine de oynaması ücretsiz olan bir oyunda hilecileri uzak tutmak çok kolay olmasa gerek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Warzone Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Activision Dağıtıcısı: Activision Tür: battle royale Çıkış Tarihi: 10 Mart 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler