Call of Duty Warzone Mobile Resmi Olarak Duyuruldu

09.09.2022 16:36 Mehmet Tandoğan

 
 
Activision, Call of Duty Warzone Mobile'ı resmi olarak duyurdu. Aşağıdaki Warzone Mobile teaser videosunda yer alan bir mesajda Activision, oyunu önümüzdeki hafta bir Call of Duty etkinliğinde tanıtmayı planladığını belirtiyor. 15 Eylül'de gerçekleşecek olan 'Call of Duty Next' etkinliği, Modern Warfare 2 ve Warzone 2 ile ilgili yeni detayları da içerecek.
 
Activision Mart ayında, 2020 yılında piyasaya sürülen ve 13 ayda 100 milyon oyuncuyu kendine çeken oynaması ücretsiz oyun Call of Duty Warzone'un mobil sürümü üzerinde çalıştığını açıklamıştı.
 
Oyun, Mayıs ayında yalnızca davetle erişilebilir olacak şekilde kapalı alfa testine girdi. Kısa bir süre sonra da Warzone Mobile oyun videoları sızmaya başladı. Sızıntı videolar ile battle royale oyunu Warzone'un konsol ve PC versiyonunda bulunan Verdansk haritasının da Mobile sürümünde yer alacağı ortaya çıktı.
 
Warzone Mobile, yeni Activision mobil oyun geliştirme stüdyosu Solid State'in yanı sıra Beenox, Activision Shanghai ve Digital Legends tarafından geliştiriliyor. 
 
Teaser videosu 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Warzone Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Activision Dağıtıcısı: Activision Tür: battle royale Çıkış Tarihi: 10 Mart 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 2 Dk önce Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor 4 Dk önce The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 1 Saat önce Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler