Call of Duty: Warzone için Hile Karşıtı Geliştirmeler Yapılmaya Devam Ediliyor

19.06.2022 12:35 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Activision ve geliştiriciler Raven Software ve Infinity Ward tarafından Xbox One, PlayStation 4 ve PC için 10 Mart 2020'de piyasaya sürülen ücretsiz battle royale Call of Duty Warzone için hile karşıtı geliştirmeler yapılmaya devam ediliyor. Hileleri önlemek bir battle royale oyununda oldukça önemli.
 
Activision geçtiğimiz süreçte Call of Duty Warzone için Ricochet adlı bir hile sistemini duyurdu. Bu sistem ile beraber artık hilecilerle daha hızlı başa çıkılabileceği belirtildi. Yayınlanan bir blog gönderisinde de yeni geliştirmelerin yapıldığı belirtiliyor.
 
Ricochet adlı anti hile sistemiyle hilecilerin azaltılması hedefleniyor. Böylece oyunculara temiz bir oyun deneyimi sunulması planlanıyor. 
 
Ricochet sisteminin en yeni geliştirmesi hilecileri tamamen pasif durumda bırakıyor. Yeni geliştirme ile beraber hile yapan oyuncuların elinden silahlar alınıyor ve hasar sıfıra indiriliyor. Bunun yanı sıra yumruk atmak da aynı şekilde hasar vermiyor. Bu şekilde size saldıran ancak herhangi bir hasar vermeyen bir oyuncu görürseniz muhtemelen bir hileciyle karşı karşıyasınız demektir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Warzone Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Activision Dağıtıcısı: Activision Tür: battle royale Çıkış Tarihi: 10 Mart 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 2 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler