Call of Duty Warzone'a Ricochet adlı Hile Sistemi Eklendi

08.12.2021 13:30 Mehmet Tandoğan

 
 
Activision ve Raven Software Ekim 2021'de Call of Duty Warzone'a ve Vanguard'a gelecek olan yeni hile önleme sistemi hakkında bilgiler verdi. Yakın zamanda ekip, Call of Duty Warzone'un en son güncellemesi ile beraber RICOCHET hile sistemini eklediğini duyurdu.
 
Yeni güncelleme ile beraber Warzone yükleme ekranlarında RICOCHET logosunu görebilirsiniz. RICOCHET Anti-Cheat, yalnızca PC'de platformunda yer alıyor ve sadece oyunu oynarken çalışıyor. Bu yeni sistem, Call of Duty: Warzone ile etkileşime giren yazılım ve uygulamaları takip ediyor. 
 
Öte yandan RICOCHET, oyuncuların güvenliğini daha da artırmak için makine öğrenimini (AI) kullanıyor. Ek olarak Raven ekibi, hesabınızı korumak için iki faktörlü kimlik doğrulama yöntemini kullanmanızı öneriyor. 
 
Warzone Pacific fragmanı 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Warzone Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Activision Dağıtıcısı: Activision Tür: battle royale Çıkış Tarihi: 10 Mart 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler