Call of Duty: Warzone'a Trios Geri Döndü

10.04.2020 10:58 Gazali Çetinkaya

 
Call of Duty: Warzone üçüncü sezonunun başlamasıyla birlikte Quads, Trios ile değiştirilmişti fakat oyunculardan gelen yoğun tepkiler üzerine Infinity Ward Trios modunu oyuna geri ekledi.
 
Call of Duty: Warzone'da şu anda tek olarak oynayabileceğiniz Solos, üç kişilik bir takım olarak oynayabileceğiniz Trios ve dört kişilik bir takım olarak oynayabileceğiniz Quads modu bulunmakta. 
 
Bu sezon için de Duos da eklenecek ve sadece bir arkadaşınızla beraber oyunu oynayabileceksiniz.

Oynaması ücretsiz battle royale oyunu Call of Duty: Warzone PlayStation 4, Xbox One ve Battle.net üzerinde ulaşılabilir durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Warzone Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Activision Dağıtıcısı: Activision Tür: battle royale Çıkış Tarihi: 10 Mart 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Strateji Simülasyon İçerikli Norland 16 Mayıs'ta Çıkacak 47 Sn önce Çok Oyunculu Baladins, PC için 15 Mayıs'ta Çıkıyor 17 Dk önce Aksiyon Oyunu Dunjungle, PC için Duyuruldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Wizardry: Proving Grounds of the Mad Overlord Remake, 23 Mayıs'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler