Crytek: "Oyun Yapıyorsanız Sınırlamalara Alışın"

09.11.2013 01:39 Samet Konuksal


    İsmini genelde kaliteli grafik sunan oyunlarla duyduğumuz Crytek, Ryse ile birlikte Xbox One'ın çıkışına oyun hazırlayan yapımcılar arasında yer alıyor. Her zaman üst kalite grafikler sunan firma, Ryse'da 900p çözünürlüğü, 30 FPS sınırı 'tercih etmişti'. Crytek'in tasarım yönetmeni PJ Estevez, kısıtlamalarla ilgili bazı açıklamalar yaptı.
 
    Estevez, "Açık konuşacağım, hangi nesle, hangi platforma oyun geliştirirseniz geliştirin, her zaman bazı sınırlamalarla karşılaşırsınız. Her projenin teknik açıdan bir sınırı vardır. Bu yüzden elinizdeki teknolojiyi nasıl ve ne şekilde kullanacağınız önemli." sözlerini söyledi.
 
    Devamında Estevez, Ryse'ın grafikleriyle ilgili, "Bence biz, görsel kalite konusunda 'video oyunu sanatı' sınırlarının çizgisini aşıp gerçekten güzel bir sanat ortaya koyduk. Çünkü oyundaki her objenin çözünürlüğü yüksek. Dolayısıyla kendinizi dünyanın içerisinde hissedebiliyorsunuz." eklemelerini yaptı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ryse: Son of Rome Platformlar: XBOX ONE PC Geliştirici: Justin Ng Guo Xıong Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi'nde 2. Hafta Başlıyor! 23 Dk önce SteamWorld Heist 2 İçin Genişletilmiş Oynanış Fragmanı Yayınlandı 28 Dk önce Luigi’s Mansion 2 HD İçin Oynanışa Genel Bakış Fragmanı Geldi 1 Saat önce YaLLa Compass 2024 CS2 Turnuvası Başladı! 12 Saat önce The Last of Us Part 2'nin PC Sürümü Ne Zaman Çıkacak? 05 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler