DR2: Case West'in İlk Tanıtım Videosu

15.09.2010 16:57 Ersin Kılıç


 
     Bu ay başında çıkışını yapan Dead Rising 2'nin sonrasını konu edinecek olan Dead Rising 2: Case West'in duyurusu geçtiğimiz dakikalarda yapılmıştı. Capcom oyunun TGS 2010 videosunu da yayınladı.
 
     Oyunun ilk tanıtım videosunda Chuck Green'i fabrika benzeri bir alana bakarken görüyoruz. Oyunun içinden ilginç görüntülerin de kullanıldığı bu videonun sonunda ise ilk oyunun kahramanı Frank West gözüküyor. Açıkçası videodaki konsept ve Chuck Green'in West'e söylemi aklıma "Acaba co-op modu gelebilir mi?" söylemini aklıma getirdi.
 
     Çıkış tarihi belli olmayan oyun tıpkı Case Zero'da olduğu gibi Xbox Live üzerinden satışa sunulacak. Oyunun ilk tanıtım videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Rising 2: Case West Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 27 Aralık 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 1 Saat önce Üs inşa Etme Oyunu FOUNDRY 2 Mayıs'ta Çıkacak 1 Saat önce Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler