DS : Extraction'da Daha Fazla Diyalog Olacak

Oyun 2 Ekimde raflardaki yerini alacak.
18.09.2009 17:54 Ersin Kılıç

Geçen senenin en büyük sürprizlerinden biri olan Dead Spaces'in öncesini anlatacak olan Dead Space : Extraction'da ilk oyuna göre daha fazla diyalog bulunacağı ortaya çıktı.
 
Oyunun yapımcılarından John Calhoun, yaptığı bir söyleşide " Dead Space : Extraction'da ilk oyuna göre beş kat daha fazla diyalog yer alacak." diyerek bu haberi de doğrulamış oldu.
 
Dead Space : Downfall'a daha paralel ilerleyecek olan oyunda, ilk oyunda anlatılmayan bir çok olaya da şahitlik etmiş olacağız. 
 
Kaynak 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Space: Extraction Platformlar: Wii Geliştirici: Electronic Arts Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 10 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler