DayZ Er ya da Geç Konsollara Çıkacak

08.05.2014 13:53 Alkan Adakaner


     Henüz Steam'de erken erişimde olmasına rağmen 2 milyondan fazla satmayı başaran DayZ'in konsol sürümleri de yolda görünüyor. Oyunun yaratıcısı olan Dean Hall konsol sürümü ile ilgili şu sözleri sarf etti:
 
    "Oyun yoğun talep olacağını bekliyordum; ama yüksek satışlarla çıkan oyunun bu satışları uzun süre devam ettirmesi büyük sürprizdi. Aklımdaki en iyimser senaryonun bile ötesinde satışlar oldu."
 
    "Bence konsollarda yüksek satışlar için potansiyel var. İyi bir konsol uyarlamasıyla DayZ'in neler yapabileceğini görmeyi çok istiyorum. Yeni konsolların piyasaya sürülmesi heyecan verici ve er ya da geç oyunu konsollarda piyasaya sürecek zamanı bulacağımızı umuyorum"
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DayZ Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Bohemia Interactive Studio Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler