DayZ Standalone Ödeme Modeli Belli Oldu

27.05.2013 11:25 Talha Aynacı

 
   ArmA II modu olarak ünlenen ve şu sıralar bağımsız olarak oyun dünyasında boy göstermeye hazırlanan DayZ'in kapalı alfa aşamasında olduğu öğrenildi. Şu anda test için 30-100 kişinin alfa aşamasında bulunduğunu belirten modun tasarımcısı Dean Hall, satışa sunulacak alfa halinin Haziran ayından önce çıkmayacağını belirtti.

   Bunun yanı sıra DayZ'in tıpkı MMO tarzında bir sunucu sistemine sahip olacağına değinen Hall, ödeme sistemi hakkında da şu bilgiyi paylaştı:

"Alfa sürümüne dahil olmak isteyenler ufak bir ücret karşılığında erkenden oyuna erişebilecekler. Beta aşamasına geçtiğinde oyunun ücreti belki 10$'a çıkacak. Nihayetinde tam sürümü 10$ üstünde bir rakamla satışa sunulacak."

   DayZ Standalone sürümü 2012 yılında çıkış yapacaktı ancak The War Z'nin son derece zayıf içeriği ve üstüne gelen tepkiler DayZ Standalone üzerinde yapımcıları daha fazla çalışmaya itti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DayZ Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Bohemia Interactive Studio Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler