DayZ'e Erken Erişim Hayal Kırıklığı Olabilir

05.12.2013 14:56 Talha Aynacı

 
   Yakında Steam Erken Erişim programına dahil olarak çıkış yapacak olan DayZ Standalone sürümü hakkında açıklamada bulunan oynun geliştiricisi Dean Hall, bu programla birlikte oyuna erişecek olan oyuncuların çok da umutlanmamaları gerektiğini belirtti:

"Oyun motorunda oldukça büyük bir alan büyük bir ekip tarafından geride bıraktığımız 12 aylık dönemde yeniden elden geçirildi. Ancak ulaştığımız nokta bir kaç ay boyunca oyunda görünmeyebilir. Gerçekten yalvarıyorum; videoları izleyin, incelemeleri okuyun ve kendinizce bir fikir oluşturun. Her zaman için bu oyunu alma şansınız olacak ve aklınıza yattığında bu oyunu alın. Oyunu erken erişimle edinmek hayal kırıklığına ön adım olabilir. Diğer yandan bu bizimle birlikte yapım aşamasına şahit olmak isteyenler için bir şans. Erken erişim, sorunsuz bir çıkış için çekirdek kitlenin oyuna dahil olup kemiklerine kadar oyunu yapılandırabilecekleri bir platform."
 
   Dean Hall, ArmA III'ün çıkışından sonra oradaki yapımcı ekipten DayZ'in geliştirme sürecine katılanlar olduğunu da açıkladı. Alfa halinde erken erişime açılacak olan DayZ Standalone sürümü oyundaki frame sorunu giderilir giderilmez Steam'deki yerini alacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DayZ Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Bohemia Interactive Studio Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 1 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 2 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 3 Saat önce 2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler