DayZ'nin Satışları 3 Milyonu Geride Bıraktı

23.01.2015 18:07 Tunahan Başol


     Arma 2 modu olarak popülerleşen ve uzun süredir standalone sürümü ile piyasada olan DayZ, büyük bir satış başarısına ulaştı.
 
     Halen erken erişim sürecinde olmasına rağmen DayZ'nin 3 milyondan fazla oyuncu tarafından alındığı Bohemia Interactive tarafından duyuruldu. Ayrıca geliştiriciler gelecek güncellemelere de dikkat çekiyor.
 
     Şu an yazılım ekibinin oyunun ana motoru için büyük geliştirmeler üzerinde çalıştığı belirtiliyor. Böylelikle oyun hem daha stabil bir deneyim sunacak daha iyi bir görsellik de sunulacak. Enfusion adı verilen motor ile birlikte oyunun Direct X 11 destekleyecek olması da büyük bir avantaj getirecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DayZ Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Bohemia Interactive Studio Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 24 Dk önce Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 42 Dk önce Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 12 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler