Dead by Daylight'ın Stranger Things DLC'si Çıktı

17.09.2019 19:18 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Behaviour Digital, Dead by Daylight'ın Stranger Things Chapter indirilebilir içeriğinin bugün itibarıyla çıkış yaptığını duyurdu.

Steam'de 20,50 TL fiyattan satışta. Henüz PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch üzerinde görünmüyor fakat bugün içinde çıkması planlanıyor. Oynamak için ana oyun gerekli.

Stranger Things Chapter indirilebilir içeriğinde Hawkins Ulusal Laboratuvarı'nın altında bulunan Yeraltı Yerleşkesi yeni harita olarak karşımıza çıkıyor. Ehlileştirilemeyen yeni Katil ise Demogorgon. Demogorgon'a karşı bir değil iki Kurban duruyor: Gazeteci olmayı kafaya koymuş çetin ceviz Nancy Wheeler ve sürekli belaya bulaşmayı başaran, eski lisesinde züppe bir sporcu olan Steve Harrington. Stranger Things Chapter indirilebilir içeriği aynı zamanda iki özel kozmetik eşya içeriyor: Steve'in eskimiş uzun kollu tişörtü ve Nancy'nin yıpranmış kazağı.

Tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead by Daylight Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: BeHaviour Interactive Dağıtıcısı: BeHaviour Interactive Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 2 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 2 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 3 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 3 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler