Death Stranding'in KV'leri Gerçek Hayatta

23.11.2019 16:32 Özgür Eroğlu

 
Kojima'nın yeni oyunu geçtiğimiz haftalarda piyasaya sürüldü. Oyundaki en önemli düşman türü olan KV'ler ise oynayan herkes için gergin dolu anlar yaşatmıştır. Yağmurun olduğu bölgelerde ortaya çıkan bu KV'ler bir Reddit kullanıcısının evine de uğramış.
 
Oyundaki rotamızı belirlerken bile çekindiğimiz KV'ler oyunun gerçekten iyi yanlarından biri. Gerilim ve stresi gerçekten sonuna kadar yaşatıyor. Bu yaratıklar gerçekten olsalar hayatımız çok kötü bir hale gelirdi.
 
Bir Reddit kullanıcısı ise evinin bahçesine yağmur yağması üzerine bunu videoya kaydedip video ile biraz oynayarak gerçek hayatta KV olsaydı nasıl dururdu bizlere göstermiş. Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death Stranding Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 2 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 2 Saat önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 3 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 9 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler