Death Stranding'in Yeni Güncellemesi Yolda

27.11.2019 20:59 Özgür Eroğlu

 
Oyuncuların ciddi anlamda ikiye bölündüğü Kojima'nın yeni oyunu Death Stranding'e yeni bir güncelleme geliyor. Güncelleme Kojima Productions'ın resmi Twitter hesabından atılan bir tweet ile öğrenildi.
 
Bu yeni güncellemede oyunun içindeki metinlerin boyutları değiştirilecek. Oyunu oynayanlar tarafından eleştirilen metin boyutları oyuncuların isteği üzerine büyütülecek. 
 
Ayrıca bireysel araç düzenlemesi ile ilgili bazı güncellemeler de olacak. Bahsi geçen tweeti aşağıda bulabilirsiniz. Güncellemenin ise Aralık ayının ortalarında gelmesi bekleniyor.
 
Death Stranding şu anda PlayStation 4 için erişilebilir durumda, 2020 yılı içerisinde ise PC için piyasaya sürülecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death Stranding Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: 505 Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 28 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler