Diablo 4 için Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

22.12.2021 11:33 Mehmet Tandoğan

 
 
Gamespot, Diablo 4 için 9 dakikalık yepyeni bir oynanış videosu paylaştı. Bu video size oyunun tarzı ve yapısı hakkında fikir verecek. Yayınlanan video, oyunun final sürümünü temsil etmiyor.
 
Diablo 4 oyunu yakın zamanda çıkış yapmayacak. Kasım ayında Activision, hem Diablo 4 hem de Overwatch 2'nin ertelendiğini açıkladı. Diablo IV çevrimiçi bir oyun olacak ve çevrimdışı bir modu oyunculara sunmayacak. Ayrıca Blizzard'ın resmi olmayan bir çevrimdışı moda destek sağlayıp sağlanmayacağı da bilinmiyor. Ek olarak Blizzard, tüm platformlar arasında çapraz oyun desteğini sağlamayı düşünüyor.
 
Diablo IV, Diablo III'teki olaylardan uzun yıllar sonra; hem High Heavens hem de Burning Hells'in eylemlerinin milyonlarca insanın canına mal olmasının ardından gerçekleşiyor. Oluşan güç boşluğuyla birlikte efsanevi bir isim yeniden ortaya çıkıyor.

Diablo IV, türe şekil veren ve ARPG oyuncularının yıllardır severek oynadığı serinin en yeni oyunu. Şeytani yeni özellikler, zorlu görevler ve mutlak bir karanlığa dönüş çalışmalarımızın temelini oluşturuyor. Pusuda bekleyen dehşete göz at. 
 
Oynanış videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo IV Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler