Diablo IV Geliştiricileri: Oyun Kesinlikle Pay to Win Olmayacak

19.08.2022 23:10 Mehmet Tandoğan

 
 
Blzizard Entertainment tarafından geliştirilen aksiyon rol yapma oyunu Diablo IV'ten yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda Diablo IV yönetmeni yeni açıklamalarda bulundu ve şunları söyledi: "Oyuncular, karakterlerin yeteneklerini geliştirmek için gerçek para harcayamayacak."
 
Blizzard web sitesindeki yeni bir üç aylık güncellemede oyun yönetmeni Joe Shely, oyunun canlı servis özelliklerini, özellikle de oyuncuların her sezon yeni bir karakterle sıfırdan başladığı Seasons modunu tanıttı. 
 
Shely, “Oyuncular yeni sezonda oynamak için yeni bir karakter yaratacak ve diğer oyuncularla birlikte seviye atlarken sezonluk ödülleri ve içerikleri elde edecek” ifadelerini kullandı.
 
Diğer bir yönetmeni Joe Piepiora ise "Oyuncular sezon boyunca görevleri tamamlayarak daha fazla ödül kazanabilecek. Battle pass tarzı bir ilerlemeye sahip Sezon Bileti ise oyunculara birçok avantaj sağlayacak.
 
Sezon Bileti'nde hem ücretsiz ödüller (kozmetik, premium para birimi ve oyun güçlendirmeleri) hem de ücretli ödüller (yalnızca kozmetik ve premium para birimi) yer alacak."
 
Piepiora'nın belirttiğine göre premium para birimi, oyun içi mağazada harcanacak ve yalnızca kozmetik ürünler satın almak için kullanılabilecek. Yani Sezon biletinin ücretli sürümü oyunculara oyun güçlendirmeleri değil yalnızca kozmetik öğeler sunacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo IV Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 1 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 2 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 3 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 4 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler