Diablo IV'ten 2 Saate Yakın 2 Adet Oynanış Videosu

04.11.2019 01:12 Özgür Eroğlu

 
Geçtiğimiz gün BlizzCon etkinliğinde duyurulan Blizzard'ın popüler oyun serisi Diablo'nun yeni oyunu Diablo IV'ten oynanış videoları paylaşıldı. 2 adet, 2 saate yakın oynanış videosu.
 
Bu videolar oyunun BlizzCon etkinliğinde oynatılan demolar. Her ne kadar demo dense de oynatılan kısım bitmiş gibi duruyor. Oyun PlayStation 4, Xbox One ve PC için duyuruldu ancak çıkış tarihi açıklanmadı. Buraya tıklayarak oyuna dair diğer bilgilere ulaşabilirsiniz. 
 
Diablo IV, Diablo III'teki olaylardan uzun yıllar sonra; hem High Heavens hem de Burning Hells'in eylemlerinin milyonlarca insanın canına mal olmasının ardından gerçekleşiyor. Oluşan güç boşluğuyla birlikte efsanevi bir isim yeniden ortaya çıkıyor.
 
Diablo IV, türe şekil veren ve ARPG oyuncularının yıllardır severek oynadığı serinin en yeni oyunu. Şeytani yeni özellikler, zorlu görevler ve mutlak bir karanlığa dönüş çalışmalarımızın temelini oluşturuyor. Pusuda bekleyen dehşete göz at. 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo IV Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler