Dino Crisis 2 de Playstation Network Yolunda

Dino Crisis 2 dünya çapında 1.19 milyon adet satmıştı
18.04.2011 08:15 Alkan Adakaner


     Capcom'un klasiklerinden Dino Crisis'in 2. oyunu da Playstation Network'teki yerini almaya hazırlanıyor. ESRB tarafından listelenen oyun Amerika için duyuruldu, yakında Avrupa PSN'de de oyunu görme şansı yakalayabiliriz.
 
     Henüz çıkış tarihi açıklanmayan oyun 3. kişi bakış açısına sahip bir aksiyon-korku oyunu. İlk oyunun aksine korku öğeleri azalan Dino Crisis 2'nin hikayesi ise kısaca şöyle:
 
     İlk oyundaki ana karakterimiz Regina bu defa farklı bir görevde yer alacaktır. Hükümetin Edward City'de gerçekleştirdiği araştırmalar sırasında bir kaza olur ve tüm yerleşim birimi geçmişe, dinozorların çağına gönderilir. Buradaki insanları kurtarmak ve zamanda geri getirmek için de TRAT adlı özel komanda birlikleri bölgeye gönderilir. Bu ekibin neredeyse tamamı dinozorlar tarafından katledilir. TRAT üyesi komandolardan Dylan Morton ise hayatta kalmayı başarır. Tabi ilk oyundaki karakterimiz Regina da deneyimli olması nedeniyle aynı bölgeye gönderilmiştir ve Dylan ile Regina artık hayatta kalmak için işbirliği yapmak zorundadır.

     Aslında Resident Evil 2-3 ve ilk Dino Crisis oyununun Playstation Network'te satışta olması bile Dino Crisis 2'yi göreceğimizin kanıtıydı. O nedenle Capcom bizi çok da şaşırtmadı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dino Crisis 2 Platformlar: PS3 PSP Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 11 Dk önce Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 2 Saat önce Üs inşa Etme Oyunu FOUNDRY 2 Mayıs'ta Çıkacak 2 Saat önce Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler