Disgaea 3'ün Vita Sürümünden İlk Video

Disgaea serisi Japonya'da büyük ilgi görüyor
11.08.2011 10:41 Alkan Adakaner


    Disgaea 3'ün Playstation Vita sürümünden ilk video yayınlandı. Daha önce Playstation 3 ekranlarında karşımıza çıkan oyunun Vita sürümü bir çok yeniliği de beraberinde getirecek.
 
     2 tanesi ana karakter olmak üzere toplamda 20'den fazla yeni karaktere sahip olacak Vita sürümünde 40'tan fazla şarkı ve Trophy desteğinin de olacağını belirtelim. Ayrıca oynanış öğelerinde de bazı değişikliklere gidiliyor.
 
    Taktiksel-rpg severlerin ilgi göstereceği Disgaea 3, Japonya'da Playstation Vita'nın çıkış oyunları arasında bulunuyor. Oyunun Vita sürümünün ilk tanıtım videosunu aşağıda oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Disgaea 3 Platformlar: PS3 VITA Geliştirici: Nıppon Ichi Software Dağıtıcısı: NIS America Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 20 Nisan 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 11 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler