Dragon Age Yapımcısı: "Skyrim, RPG Oyunlarını Tamamen Değiştirdi"

03.11.2014 18:36 Samet Konuksal


     Geliştirdiği RPG oyunlarıyla tanıdığımız firmalardan BioWare, Dragon Age serisinin yeni oyununu önümüzdeki günlerde piyasaya sunacak. Bunun öncesinde BioWare ekibi oyunla ilgili röportajlar verirken, firmadan Mark Darrah verdiği bir röportajda Bethesda'nın şaheseri Skyrim'i övdü. 
 
    The Elder Scrolls V: Skyrim'in RPG anlayışını tamamen değiştirdiğini söyleyen Darrah, "Skyrim, RPG oyunlarıyla ilgili herşeyi değiştirdi. Yani Oblivion 6 milyon civarı satmıştı, Skyrim ise 20 milyonu geçti. Değişikliğin derecesi bu seviyede." sözlerine yer verdi.
 
    Mark Darrah, "İnsanlar yaşlandıkça oyuna daha az vakit ayırır hâle geliyorlar. Dolayısıyla bu oyuncuların oynanışa yönelik beklentileri de değişiyor. Şimdi elimizde ilk RPG deneyimini Skyrim ile yaşamış 15 milyon insan var. Bu yüzden insanlar RPG oyunlarından artık Skyrim gibi bir hikaye anlatımı ve keşfetme özgürlüğü bekliyorlar. Bence Skyrim keşfetme özgürlüğü yönünden türe büyük değişiklikler getirdi." açıklamalarını yaptı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler