Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi adlı yeni oyun duyuruldu

06.03.2023 14:04 Mehmet Tandoğan

 
 
Bandai Namco bas, yeni Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi oyununu duyurdu. Resmi olarak duyurulan oyunun hangi platformlara geleceği ve çıkış tarihi açıklanmadı. Oyunun duyurusu bir sunum esnasında yapıldı ve sunum videosunu aşağıdan bulabilirsiniz.
 
Yeni oyun yolda
 
 
 
Orijinal Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi serisi, PS2 ve PS3'teki bir dizi oyunu kapsıyordu. Bu oyunlar geniş karakter kadrolarına sahip arena tarzı dövüş oyunları olarak karşımıza çıktı. Şimdi ise yeni karakterlerle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.
 
Oyunun hangi platformlara çıkış yapacağı belli değil ancak Playstation 4 ve Playstation 5 konsollarına geleceği varsayılıyor. Serinin hayranıysanız ve yakından takip eden bir oyuncu iseniz peki siz bu yeni oyundan neler bekliyorsunuz?
 
Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi duyuru videosu (4:41:23 - 4:42:20 arası)
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Ball Z: Kakarot Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Ocak 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler