Dragon Ball Z: Kakarot, 2023'te Yeni Nesil Konsollara Geliyor

05.10.2022 18:18 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Bandai Namco ve geliştirici CyberConnect2, Dragon Ball Z: Kakarot'un PlayStation 5 ve Xbox Series sürümlerinin 12 Ocak 2023'te Japonya'da, bir gün sonra yani 13 Ocak'ta ise dünya çapında çıkış yapacağını duyurdu. PlayStation 4 ve Xbox One'da oyuna sahip olan kullanıcılar ücretsiz olarak yükseltme yapabilecek.
 
Yeni sürüm, gelişmiş grafiklere sahip olacak. Bunun yanı sıra 4K çözünürlükte ve 60 FPS'te çalışacak ve daha kısa yükleme sürelerini sunacak.
 
Dragon Ball Z: Kakarot ile Goku ve diğer Z Fighter'ların hikâyesine geri dönüş yap. Destansı savaşların yanı sıra Goku, Gohan, Vegeta ve diğerleriyle balık tut, yemek ye, savaşa katıl ve antrenman yap; Dragon Ball Z dünyasındaki hayatı keşfet. 
 
Dragon Ball Z: Kakarot şu anda PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için mevcut. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/851850/DRAGON_BALL_Z_KAKAROT/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Ball Z: Kakarot Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Ocak 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler