EA FC 24'te Topu Elinizle Taşımanızı Sağlayan Bir Sorun Düzeltildi!

21.10.2023 15:08 Mehmet Tandoğan

 
 
Electronic Arts, futbol oyunu EA FC 24 için yeni bir güncelleme yayınladı. Bu güncelleme sayesinde oyuncuların topu elleriyle alıp ağlara koşmasına neden olan bir sorun düzeltildi. Bu sorun elbette oyuncuların dikkatini çeken ve bir hayli komik bir hata olarak karşımıza çıkıyor. 
 
EA FC 24'te yer alan hatalar oyuncuları güldürüyor
 
 
 
Her sene farklı hatalarla beraber karşımıza çıkan futbol serisi EA FC (eski adıyla FIFA) bu sene de birçok hatadan muzdarip. Teknik direktörlerin yarısının gözükmemesinden topu sürekli kaptıran oyunculara kadar farklı farklı hatalar ile karşımıza çıkan oyunda bu sefer topu elimize alabildiğimiz ve gol atabildiğimiz bir sorun vardı. Şimdi ise bu sorun yeni bir güncelleme ile ortadan kaldırıldı.
 
EA FC 24 şu anda Steam üzerinde "karışık" etiketine sahip olarak karşımıza çıkıyor. Oyuncular tarafından eleştirilen noktaların bulunduğu yeni sezonda özellikle kadın oyuncuların paketlere dahil edilmesi oyuncular kanadında bir hayli yankı uyandırdı. Bu doğrultuda oyuncular kadın futbolcuların ayrı bir pakette olmasını savunuyor.
 
EA FC 24 şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam ve Epic Games Store üzerinden) için mevcut.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Electronic Arts Platformlar: PC Geliştirici: Electronic Arts Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Astro Bot Oyununun Yakında Duyurulacağı İddia Ediliyor 25 Mayıs Ubisoft Oyunu XDefiant, 3 Saat İçinde 1 Milyon Oyuncuya Ulaştı 25 Mayıs Fallout 4 Nisan Ayında Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu 25 Mayıs Detroit: Become Human, 6 Yıl Önce Bugün Çıktı 25 Mayıs Epic Games’in Bir Sonraki Hafta Vereceği Gizemli Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 25 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler