EA Motive tarafından geliştirilen Iron Man oyunu açık dünya olabilir

23.04.2023 18:20 Mehmet Tandoğan

 
 
Tek oyunculu, üçüncü şahıs, aksiyon macera oyunu Iron Man oyunu için yeni haberler gelmeye başladı. Star Wars: Squadrons ve Dead Space Remake geliştiricisi EA Motive tarafından geliştirilen bu yapımın açık dünya olabileceğine dair çeşitli detaylar ortaya çıktı. 
 
Iron Man oyunu açık dünya mı olacak?
 
 
 
Marvel Games ile iş birliği içinde geliştirilen oyun, Iron Man'in zengin geçmişine odaklanıyor. Bunun yanı sıra Tony Stark'ın yaşantısını, karizmasını ve yaratıcı dehasını oyunculara sunmaya hazırlanıyor. Tek oyunculu ve hikaye odaklı bir yapıyı bizlere aktaracak oyunun açık dünyaya ve doğrusal olmayan bir olay örgüsüne sahip olacağı belirtiliyor.
 
Oyunun daha önce açık dünyaya sahip olacağı belirtilmedi. Bu detay hikaye yönetmeni Stephen Rodes tarafından yayınlanan bir iş ilanı aracılığıyla ortaya çıktı. Iron Man oyunu için yayınlanan iş ilanı içerisinde "açık dünya üzerinde deneyimli ve çizgisel - doğrusal olmayan diyalog sistemi üzerinde uzman" kişi ve kişilerin arandığı yer alıyor.  
 
Elbette bu iş ilanına göre oyunun kesin bir şekilde açık dünyaya sahip olacağını söyleyemeyiz. Ancak açık dünya "olabileceğini" bilmekte de fayda var. 
 
Peki siz bu oyunun açık dünya mı olmasını yoksa çizgisel bir deneyimi sunmasını mı  istersiniz?
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Electronic Arts Platformlar: PC Geliştirici: Electronic Arts Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 3 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 4 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 6 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 6 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler