EA Sports WRC Resmi Olarak Duyuruldu: İşte Fragman

06.09.2023 13:26 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Electronic Arts ve geliştiriciliğini Codemasters ekibinin üstlendiği EA Sports WRC resmi olarak duyuruldu. Oyun PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam, Epic Games Store, EA App) için çıkış yapacak. 3 Kasım'da çıkış yapmaya hazırlanan oyun 49,99 dolardan satışa sunulacak. Ülkemizde 849,99 TL'den şu anda satışta.
 
Ön siparişler şu anda açık durumda
 
 
 
Yarış oyunu EA Sports WRC'nin dijital ön siparişleri şu anda açık durumda ve oyuna üç günlük erken erişimi içeriyor. Erken erişim dışında Ford, Toyota ve Hyundai görünüm ve özelleştirme paketleri ve VIP Rally Pass yer alıyor.
 
Yeni yarış oyunu EA Sports WRC, DiRT Rally serisini tasarlayan ödüllü ekip tarafından geliştiriliyor. Ekip bu oyunu bugüne kadarki en büyük ralli oyunu olarak nitelendiriyor. Farklı farklı modların yer aldığı yapımda Builder moduyla hayalinizdeki ralli arabasını tasarlayabiliyor ve sürebiliyorsunuz.
 
Diğer taraftan oyunda Monte Carlo ve Portekiz'den Kenya ve Japonya'ya kadar 200'den fazla etap yer alıyor. Bunun dışında ayrıca 17 lokasyon bulunuyor. Ek olarak Kariyer, Şampiyona, Zamana Karşı Mücadele, Platformlar Arası Çok Oyunculu mod ve daha fazlası yer alıyor.
 
Tanıtım fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Electronic Arts Platformlar: PC Geliştirici: Electronic Arts Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler