EA: Tek Oyunculu Oyunlar Şirketimizin Önemli Bir Parçası

03.08.2022 15:17 Mehmet Tandoğan

 
 
FIFA, Battlefield ve daha fazla seriyle ön plana çıkan oyun geliştirme firması Electronic Arts'ın CEO'su Andrew Wilson, yatırımcılarla yaptığı bir kazanç görüşmesinde çeşitli açıklamalarda bulundu. Açıklamada, tek oyunculu oyunların şirketin önemli bir parçası olduğunu ve bu oyunların ilerleyen zamanlarda da geleceğini belirtti.
 
Wilson, Twinfinite aracılığıyla tek oyunculu oyunlar hakkında şunları söyledi: "Tek oyunculu yapımlarda oyuncuların içindeki tutkuları açığa çıkarmak istiyoruz. Bu tür oyunlarda oyuncuları her zaman hikayenin içerisine dahil etmemiz gerekiyor. Bunun için ilgi çekici dünyaların yaratılması, dikkat çeken karakterlerin oluşturulması ve kulak kabartan hikayelerin anlatılması gerekiyor.
 
Şirket olarak oyunları geliştirmeden önce şu soruları kendimize soruyoruz: Nasıl inanılmaz hikayeler anlatabiliriz? Nasıl muazzam çevrimiçi topluluklar oluşturabiliriz?
 
Tek oyunculu oyunlar şirketimizin önemli bir parçası. Bu yapımlar bizi motive ediyor ve oyun kütüphanemizi genişletmek istiyoruz. Bu kapsamda oyuncuların zamanlarını nasıl harcadıklarına dikkat ediyor ve ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Kütüphanemizi genişletmek adına ise yeni çevrimiçi oyunlara - çok oyunculu oyunlara ve tek oyunculu oyunlara odaklanıyoruz."
 
EA, tek oyunculu yapıya sahip Star Wars Jedi: Fallen Order ile büyük bir başarıya ulaştı. Yakaladığı başarının ardından yeni bir devam oyununa girişti. Star Wars Jedi: Fallen Order'ın devam oyunu Star Wars Jedi: Survivor, 2023 yılında PlayStation 5, Xbox Series ve PC için geliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Electronic Arts Platformlar: PC Geliştirici: Electronic Arts Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 4 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 5 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 6 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 7 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler