EA, iki yeni duyurulmamış oyun geliştirdiğini açıkladı!

10.05.2023 22:24 Mehmet Tandoğan

 
Electronic Arts, 2023 / 4. Çeyrek Mali Yıl kazanç çağrısında oyun yayın takvimi hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu. EA, birçok oyunun çıkış tarihini doğrularken iki duyurulmamış oyun projesinden de bahsetti.
 
EA birçok oyunun çıkış tarihlerini doğruladı
 
 
Bilinen oyunlardan başlayacak olursak EA şu anda nişancı aksiyon oyunu Immortals of Aveum'ın, Madden 24'ün ve EA Sports FC'nin 2024'ün 2. çeyreğinde çıkacağını doğruladı. Diğer taraftan 2024'ün 3. çeyreğinde EA Sports NHL 24 piyasaya sürülecek. F1 23 ve Super Mega Baseball 4 gibi diğer oyunların ise çıkış tarihleri zaten biliniyor.
 
Bilinmeyen oyunlar arasında ise iki proje yer alıyor. 2024 mali yılı içerisinde çıkış yapacağı bildirilen oyunlardan biri EA Sports tarafından geliştirilen bir yapım, diğerinin ise bir yarış oyunu olacağı belirtiliyor. Yarış oyununun daha önce Dirt olarak bilinen ve EA Sports Rally olarak yeniden markalaşan bir proje olacağı söyleniyor.
 
Diğer taraftan EA Vancouver ekibi şu anda UFC 5 üzerinde çalışıyor. İki duyurulmayan projeden birinin bu oyun olması olası.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Electronic Arts Platformlar: PC Geliştirici: Electronic Arts Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler