EA tarafından yayınlanacak nişancı oyunu Immortals of Aveum'ın çıkış tarihi sızdırıldı

08.04.2023 20:11 Mehmet Tandoğan

 
 
Ascendant Studios tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayınlanacak olan tek oyunculu birinci şahıs nişancı oyunu Immortals of Aveum'un çıkış tarihi görünüşe göre sızdırılmış durumda. Aralık ayında The Game Awards etkinliğinde duyurulan Immortals of Aveum, Ascendant ekibinin EA Originals etiketi altında piyasaya süreceği ilk oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
 
Immortals of Aveum'ın çıkış tarihi sızdırıldı
 
 
 
Daha önce yayınlanan tanıtım fragmanı oyunun 2023 yılı içerisinde piyasaya sürüleceğini doğrularken, son derece güvenilir sızıntılarla ön plana çıkan Twitter kullanıcısı billbil-kun, Immortals of Aveum'ın 20 Temmuz'da çıkış yapacağını iddia etti. 
 
Unreal Engine 5 ile geliştirilen Immortals of Aveum'ın PS5, Xbox Series X/S ve PC'de piyasaya sürülmesi planlanıyor. Birçok platforma gelecek olan yapım birinci şahıs nişancı unsurlarının yanı sıra büyü-sihir mekaniklerini de bizlere sunmayı hedefliyor.
 
 
 
Göz atmak isterseniz tanıtım fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Electronic Arts Platformlar: PC Geliştirici: Electronic Arts Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler