EA ve BioWare'ın Yeni Projesinden Teaser Video (Güncellendi)

25.07.2014 12:01 Tunahan Başol


     Her zaman RPG oyunlarıyla ön plana çıkmış olan BioWare, Electronic Arts çatısı altında geliştirdiği yeni oyunu için teaser video yayınladı.
 
     "You’ve Been Chosen" adındaki, izleyeni germeyi gerçekten başaran bu video, biz oyunculara Gamescom'u işaret ediyor. "Uyuduğumuzda ne olur" konusunu ele alacak olan yapımın bu videosunun altında, "Zaman yakın. Onlar izliyorlar. Gücün artıyor." gibi gizemli bir açıklama bulunuyor.
 
    Bakalım bu videonun altından nasıl bir oyun çıkacak. 
 
Güncelleme: Geçtiğimiz mart ayında Shadow Realms isminin haklarını satın alan EA tarafından hayranlara gönderilen görselin ismi de "ShadowRealms_Teaser_video.jpg" olarak görülüyor. Yani oyunun adı "Shadow Realms" olarak kesinleşti diyebiliriz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shadow Realms Platformlar: PC Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 8 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 8 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 9 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 9 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler