EDGE: "Dark Souls II İlk Oyundan Daha Zor"

Bindik bir alamete, gediyoz gıyamete
21.12.2013 12:22 Alkan Adakaner


     Souls serisinin ne kadar zor olduğunu anlatmaya gerek yok sanırım. Gerek Demon's Souls, gerekse de Dark Souls bazen sinirden çıldırmamıza yol açacak oyunlardı. Yine de bu zorluk oyuncuların hoşuna gidiyordu.
 
   Oyunu deneme şansı yakalayan EDGE dergisinde yer alan bilgilere göre Dark Souls II ilk oyundan daha zor olacak. Buna karşın geliştiriciler oyunun zorluk dengesini çıkış tarihine kadar değiştirebilirlermiş. Eğer zorluk seviyesinin fazla olduğu düşünülürse, bu zorluğun düşürülebileceği söyleniyor.
 
   Dark Souls'u beğenen oyuncuların en büyük endişesi Dark Souls II'de zorluk seviyesinin düşürülmesiydi. Anlaşılan From Software'in öyle bir amacı yok.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Souls II Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 25 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler