EMEA Challangers Playoff Şampiyonu Gambit Esports Oldu!

23.08.2021 12:51 Hamit Can Sayılgan

 
     VALORANT Champions Tour 2021: EMEA Stage 3 Challengers Playoffs turnuvası tamamlandı. Turnuvanın şampiyonu Gambit Esports oldu. Gambit Esports, büyük finalde temsilcimiz SuperMassive Blaze takımını 3-1 mağlup ederek turnuvanın şampiyonu oldu.
 
     EMEA Challengers Playoff'larının büyük finalinde Gambit Esports, temsilcimiz Papara SuperMassive Blaze'i 3-1 (Ascent:13-1, Split: 11-13, Bind: 5-13, Haven: 3-13) mağlup ederek şampiyon oldu. Gambit bu şampiyonlukla 32.500€, turnuvayı 2. sırada tamamlayan SuperMassive Blaze ise 15.000€ kazandı. 
 
EMEA Challengers Playoff Turnuvasının Sıralaması
 
1- Gambit Esports - Masters Berlin Katılımcısı
2- SuperMassive Blaze - Masters Berlin Katılımcısı
3- Acend - Masters Berlin Katılımcısı
4- G2 Esports - Masters Berlin Katılımcısı
 
     VALORANT Champions Tour 2021'in 3. ve final aşaması olan Masters Berlin turnuvası 10 Eylül tarihinde Almanya'da düzenlenecek. Turnuvanın şampiyonu VALORANT 2021'in en iyi espor takımı ünvanına sahip olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Valorant Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: Tactical Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 5 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 6 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 7 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 8 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler