Elder Scrolls Online Betasından Yeni Detaylar

02.03.2013 02:44 Samet Konuksal


    Henüz hakkında oyun içi olarak çok fazla içerik göremesek de şimdiden büyük bir oyuncu kitlesi tarafından merakla beklenilmeye başlayan The Elder Scrolls Online'ın beta kayıtları Ocak ayında açılmıştı. Bethesda, oyunun betasıyla ilgili yeni bilgileri paylaştı.
 
    Yapılan açıklamalara göre oyunun beta kapıları aslında 28 Şubat'ta açıldı. Fakat yapılan bu beta, "Aile-Arkadaş Betası" olarak geçiyor. Yani bu betaya sadece geliştiricilerin tanıdıkları katılabiliyor.
 
    Durum her ne kadar böyle olsa da, diğer oyuncuların da katılabileceği beta süreci pek uzakta değil. Sitede yayınlanan blog yazısına göre Bethesda, bu ayın sonu itibariyle ufak ufak dalgalarla birlikte davetiyeleri göndermeye başlayacak. Nisan ayı içerisinde, oyunun betasına davet edilen oyuncu sayısı daha da artacak.
 
    Eğer oyunun betasına kayıt yaptırmadıysanız fazla geç kalmış sayılmazsınız. Tek yapmanız gereken buraya tıkladıktan sonra karşınıza çıkan formu doldurmak. Herkese iyi şanslar!

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls Online Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Zenimax Online Studio Dağıtıcısı: Bethesda Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 6 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler