Elder Scrolls Online, MMO Piyasasını Susturacak

31.03.2013 17:34 Samet Konuksal


    Yıllardan beri World of Warcraft liderliğinde hayatına devam eden MMO piyasasında beklentilerle çıkan her oyun "WoW Killer" olarak adlandırılıyor. Bu konuda fazla sesin çıktığını düşünen Elder Scrolls Online yönetmeni, iddialı sözler söyledi.
 
   Yaptığı açıklamalarda Matt Firor, "MMO piyasası karışık bir alan fakat Elder Scrolls Online'ın büyük bir avantajı var. The Elder Scrolls serisinin büyük bir IP olması, TESO'nun MMO piyasasındaki sesleri durduracağı anlamına geliyor." sözlerini söyledi. 
 
    Konuyu daha da açan Firor, "Bu pyiasada başarılı olmanın ilk adımı oyuncuları kendine çekmekten geçiyor. Ben, bu aşamada fazla zorlanacağımızı düşünmüyorum. İnsanlara 'Elder Scrolls' dediğinizde bile mesaj gerekli yerlere gidiyor." eklemelerini yaptı.
 
    Her ne kadar Firor'un dedikleri biraz doğru olsa da MMO piyasasının takipçileri Star Wars: The Old Republic, Lord of the Rings Online gibi oyunların çıkış dönemlerini iyi hatırlayacaktır. Bakalım Bethesda gerçekten piyasayı susturabilecek mi?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls Online Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Zenimax Online Studio Dağıtıcısı: Bethesda Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler