Elder Scrolls V'te Ejderhalar da Olacak

Yeni Elder Scrolls, 11 Kasım 2011'de çıkışını yapacak.
14.12.2010 12:44 Ersin Kılıç


     RPG severlerin favori serilerinden biri olan The Elder Scrolls serisinin beşinci oyunu Scyrim, Cumartesi günü gerçekleşen VGA 2010 töreninde duyurulmuştu. Geçeceği bölge dışında henüz pek bir şey açıklanmayan oyun için yeni bilgiler de yavaş yavaş gelmeye başladı.
 
     Öncelikle Bethesda oyun için bir teaser site açmış. Bu internet sitesinde şu an ilk tanıtım videosu dışında başka görsel veya içerik bulunmuyor. Oyunun açılan bu internet sitesine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 
     Oyun hakkında yeni açıklanan bilgi ise hepinizi sevindirecek. Elder Scrolls serisinin resmi Twitter hesabından yapılan açıklama ile Skyrim'de ejderhaların da olacağı belirtildi. Bu konuda gelen bir soruya yapım ekibi sadece "Ejderhalar da olacak" yanıtını vermiş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler