"Elder Scrolls'u Gelecekte Başkası Geliştirebilir"

Skyrim hiç kuşkusuz 2011'in en iddialı oyunlarından birisi
18.07.2011 19:51 Alkan Adakaner


     Bethesda Game Studios'un patronu Todd Howard, Skyrim sonrasında The Elder Scrolls serisinin dışarıdan bir firma tarafından geliştirilmesinin mümkün olduğunu söyledi. Aynı yetkili Fallout: New Vegas'ı Obsidian'a emanet etmelerinin nedenini ise o sıralarda Skyrim üzerinde çalıştıklarını ve Obsidian'ın boş bir geliştirici takımının yanı sıra kaliteli bir senaryo ile kendilerine geldiğini söyledi. Bu sayede Fallout: New Vegas'a izin çıkmış.
 
      Obsidian'ın Fallout ile geçmişten gelen deneyimi olduğunu söyleyen Howard, The Elder Scrolls'un ise şimdiye kadar kendileri tarafından geliştirildiğini belirtti. Yetkili dışarıdan bir firmanın The Elder Scrolls'u geliştirmesinin mümkün olduğunu, ama genel olarak her şeyi kendilerinin geliştirmek istediğini de açıkladı.
 
     Bu arada Todd Howard'ın The Elder Scrolls: Skyrim'i geliştirmeye Fallout 3'ten bir kaç hafta sonra başladıklarını da söyledi. Yani oyun 2008 yılından beri geliştiriliyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 1 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 6 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 7 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler