Electronic Arts'ın Yeni Oyunu Iron Man ile İlgili Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

20.10.2023 13:24 Mehmet Tandoğan

 
 
Electronic Arts tarafından yayınlanacak olan süper kahraman temalı Iron Man ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Motive Studio tarafından geliştirilen oyunun yeni açıklanan detayları arasında ön / erken geliştirme aşamasında olduğu yer alıyor.
 
Oyun şu anda erken geliştirme aşamasında yer alıyor
 
 
 
Uzun süredir sessiz kalan proje hakkında yeni detayları Motive genel müdürü Patrick Klaus aktarıyor. Yayınladığı bir gönderide şunları belirtiyor: "Iron Man projesi şu anda erken geliştirme aşamasında bulunuyor. Daha önce Dead Space'in yeniden yapım sürümü ile uğraştığımızdan dolayı bu proje biraz arka planda kaldı. Ancak şimdi yönümüzü tamamen yeni projeye çevirdik. Proje için bir hayli heyecanlı ve tutkuluyuz."
 
Unreal Engine 5 ile geliştirilen oyunun şu aşamada elbette bir çıkış tarihi veya tahmini yok. Oyun erken geliştirme aşamasında olduğundan dolayı da uzun yıllar bekleyeceğimiz anlamına geliyor. Dolayısıyla yakın zamanda oyunu beklemiyoruz.
 
Oyun hakkında şu anda yeni bilgiler bunlarla sınırlı. İlerleyen süreçte yeni detayları bekliyor ve takip ediyoruz. Peki siz bu oyunu bekliyor musunuz? 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Electronic Arts Platformlar: PC Geliştirici: Electronic Arts Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Astro Bot Oyununun Yakında Duyurulacağı İddia Ediliyor 25 Mayıs Ubisoft Oyunu XDefiant, 3 Saat İçinde 1 Milyon Oyuncuya Ulaştı 25 Mayıs Fallout 4 Nisan Ayında Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu 25 Mayıs Detroit: Become Human, 6 Yıl Önce Bugün Çıktı 25 Mayıs Epic Games’in Bir Sonraki Hafta Vereceği Gizemli Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 25 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler