"Epic Mickey 2 Multiplatform Olarak Geliyor"

Epic Mickey oldukça başarılı bir oyundu
30.12.2011 11:31 Alkan Adakaner

      Nintendo Wii'ye özel olarak piyasaya çıkan ve oyun otoritelerinin beğenisini kazanan Epic Mickey'nin devam oyunu ile ilgili söylentiler devam ediyor. Bu defa Disney'in bir basın bültenini yanlışlıkla yayınladığı ve Epic Mickey 2'yi duyurduğu söyleniyor.
 
      Basın Bülteninde yer alan bilgilere göre oyun 2012'nin Sonbahar döneminde piyasaya çıkacak ve Wii'nin yanı sıra Playstation 3 ve Xbox 360 için de piyasaya sürülecek. Basın bülteninde oyunun içeriğine yönelik bilgiler de bulunuyor.
 
      Öncelikle oyunda tek kişilik desteğin yanı sıra co-op özelliğinin de bulunacağı söyleniyor. Oyunculardan biri Mickey'i yönetecekken diğeri ise Oswald the Lucky Rabbit'i yönetme şansını yakalayacakmış. Oswald bir helikopter gibi uçabilmesinin yanı sıra elektrik saldırısı da düzenleme yeteneğine sahipmiş. Ayrıca seçimlerimize göre oyunun sonunda da değişiklik yapma şansına sahip olabilecekmişiz.
 
      Epic Mickey'in ilk macerası Junction Point Studios tarafından geliştirilmişti ve oyunun tasarımcısı ise Warren Spector'dı. Sadece Wii'ye çıkmasına rağmen 2 milyondan fazla satan oyunun devamı umarız resmi olarak duyurulur.   
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Mickey Platformlar: Wii Geliştirici: Junction Point Studios Dağıtıcısı: Disney Interactive Studios Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 1 Saat önce Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 4 Saat önce Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 5 Saat önce GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 6 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler