Epic Mickey Projesi için Dev Bir Ekip

23.06.2010 22:07 Alkan Adakaner


 
     System Shock ve Deus Ex gibi oyunları ile adını oyun dünyasına altın harflerle kazımış olan Warren Spector, Epic Mickey'de yine mükemmel bir oyun yapmak için dev bir ekiple çalışıyor.

    Warren Spector ve Art Min tarafından 2005 yılında kurulan Junction Point Studios tarafından geliştirilen Epic Mickey'nin geliştirilmesinde 275 kişi çalıştığı açıklandı. Junction Point Studios'ta 115 kişinin çalıştığını göz önüne alırsak firmaya dışarıdan da destek verildiğini görüyoruz.
 
      Warren Spector'ın da oyunu bu kadar geniş bir ekip tarafından geliştirilmesi ile ilgili "Böyle iddialı bir projede çalışıyorsanız, büyük olmak zorundasınız" sözleriyle bunun nedenini açıkladı.
 
     Peki diğer oyunlarda durum nedir? Call of Duty: Black Ops'ta 300 kişi çalışırken, Assassin’s Creed II ise 450 kişinin elinden geçti.

kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Mickey Platformlar: Wii Geliştirici: Junction Point Studios Dağıtıcısı: Disney Interactive Studios Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 7 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler