Epic Mickey'in Çıkış Videosu Yayınlandı

26.11.2010 13:36 Ersin Kılıç


 
     Mickey Mouse'un eline fırça alarak başına aştığı işten kurtulup, renksiz bir dünyayı kurtaracağı Epic Mickey'in çıkış videosu yayınlandı.
 
     Warren Spactor ve ekibi tarafından geliştirilen Epic Mickey'in bu çıkış videosunda oyunun ilk dakikalarına ve önemli oynanış sahnelerine yer verilmiş. Farklı sunumu dışında grafikleri ile de ön plana çıkan oyun Nintendo Wii'nin bu yıl içerisindeki en önemli oyunlarından birisi olarak gösteriliyor.
 
     Bugünden itibaren Türkiye'deki oyun raflarını da süsleyecek olan oyunun çıkış videosunu buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Mickey Platformlar: Wii Geliştirici: Junction Point Studios Dağıtıcısı: Disney Interactive Studios Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA FC Rakibi Oynaması Ücretsiz Futbol Oyunu UFL'nin Betası Duyuruldu 04 Haziran Haziran Ayının Ücretsiz PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 04 Haziran Amazon, Like a Dragon: Yakuza Dizisini Duyurdu! 04 Haziran Summer Game Fest Sunumu Bu Yıl Çıkacak Oyunlara Odaklanacak 04 Haziran Xbox Game Pass Kütüphanesinden Haziran Ayında 5 Oyun Ayrılıyor 04 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler