Eski Blizzard Patronu Oyunu Bitirdikten Sonra Bağış Yapmamızı Öneriyor

16.04.2024 20:45 Mehmet Tandoğan

 
 
Eski Blizzard başkanı Mike Ybarra, oyuncuların oyunu tamamladıktan sonra geliştiricilere bağış yapmaları gerektiğini öne sürdü. Twitter platformu üzerinde yayınladığı yeni bir gönderi ile beraber Ybarra dikkatleri üzerine çekti.
 
Ybarra'nın teklifi bazı oyuncuların tepkisin çekti
 
 
Gönderi içerisinde çeşitli detaylar yer aldı ve genel olarak oyuncuların hoşnut kaldığı projelere ekstra ödeme yapması gerektiği ve geliştiricilere teşvik için bahşişte bulunmalarını önerdi. Ybarra aynı gönderide "çoğu kişinin bu fikirden hoşlanmayacağını" da belirtti.
 
Nihayetinde oyunu zor alabilen oyuncular elbette bu sistemin dışında tutulması gerekiyor. Genel olarak bakıldığında bu tarz durumlar kişinin içinde bulunduğu sosyal statüye ve ekonomik durumuna bağlı olarak değişkenlik gösteriyor. Elbette sistem şu anda resmi olarak yanıt bulmuyor ve özellikle bağımsız geliştiricilerin bu tarz bahşiş durumlarından yararlanması beklenebilir.
 
Öte yandan bazı bağımsız projeler bağış usulü ile beraber geliştirilme aşamasında yer alıyor ve toplanan bağışlarla projenin yayınlanması bekleniyor. Peki siz bu bahşiş veya bağış konusu hakkında neler düşünüyorsunuz? Sevdiğiniz oyunlara bağış yapmak ister miydiniz, yoksa zaten ben paramı verdim bu kadarı yeterli mi diyorsunuz?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sektörel Haberler Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 7 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 7 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 7 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 8 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler